RESERVATION

About Indochine Cruise

Lan Ha Bay is comprised of over four-hundred islets with secluded sandy beaches; however, unlike the majority of Ha Long, Lan Ha has retained a more pristine environment and higher exclusivity by avoiding substantial tourist attention.  Indochine Cruse will take tourists to all highlight excursions of the beautiful Lan Ha Bay. From the experience of the large and interesting floating village to enjoy the swimming time at the magnificent and pristine beaches.

ROOMS

Junior Suite

Với nội thất bằng gỗ sang trọng, cabin tiêu chuẩn quốc tế này sẽ vượt xa các mong đợi của quý khách. Từ bộ khăn trải giư.

Suite

Với diện tích 42m2 rộng rãi, cabin này là sự kết hợp giữa sự sang trọng hiện đại với di sản biển truyền thống của Đông D.

Executive Suite

Cabin Executive Suite chiếm vị trí đắc địa trên tầng 3 để có tầm nhìn đẹp nhất ra vịnh. Với ban công trải rộng, du khách.

Family

Family Suite cabin sẽ thích hợp cho ai nhỉ? Gia đình! Loại phòng này có thể kết nối hai phòng nhỏ với nhau để tạo nên mộ.

President Suite

Cabin President Suite chính là phòng Tổng thống. Cabin này một lần nữa phá vỡ sự phân cách giữa cái cũ và cái mới khi qu.

GREAT MOMENTS

Khuyến Mãi Sốc

Discovering Mystical Caves

Khuyến Mãi Sốc
Explore Halong Bay by Kayaking
Khuyến Mãi Sốc
Discovering Mystical Caves

Khuyến Mãi Sốc

Discovering Mystical Caves